Pizza din felii de paine (2)

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 23 Apr 2010 | 4658 vizualizari

 

mariana mi-a dat ideea de a o face altfel, pt ca si mie imi place mai crocanta, ms mariana :*

 

INGREDIENTE

  • * felii subtiri de paine
  • *unt
  • * cateva ciuperci
  • * pastrama de porc
  • * 1 carnacior
  • * cascaval ras
  • * Un ardei rosu
  • * Ketchup
  • * Masline
  • *porumb
  • *fasole verde
  • *mazare
  • *branza topita la sul
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza din felii de paine (2):

Ungem o tava cu putin unt.

Tapetam toata suprafata tavii cu feliile de paine.

Topim untul si vom unge toate feliile de paine cu el.

Punem tava in cuptorul incalzit, la foc mare, timp de 10 min.

Intre timp pregatim toping-ul:

Taiem feliile de pastrama pe jumatate, ardeii feliute, cipercile, carnaciorul, dam cascavalul pe razatoare.

Scoatem tava din cuptor si acoperim blatul cu ketchup, dupa care vom pune ingredientele, iar deasupra amestecul cascavalul ras si branza topita si mai dam inca 20 -25 de min la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza din felii de paine (2)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

mira86 1

01.10.2010, 02:47

Mor de pofta

DIANA B 1

30.01.2011, 10:52

Acu; m-apuc s-o fac ... nu mai pot

Dana Cristea - pusikmea 1

30.01.2011, 19:14

mira, serveste de la mine pana faci si tu, onesta sa ne spui cum a iesit

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza rapida...la tigaie